Göteborg

Montör

Bli en del av oss och arbeta mot en fossilfri framtid


Vill du vara med och bygga en hållbar framtid och tycker om att hitta på smarta lösningar? Då söker vi dig för att bli en del av vårat team som solcells-montör.
Välkommen att lämna in din ansökan till oss!
Vi söker nu dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom solenergi och kundbemötande. Vi erbjuder självklart även utbildning inom de områden som behövs, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer tillsammans med ditt team planera och utföra montage av solcellsanläggningar där vi både arbetar på tak, mark och inomhus i vissa moment. Det är ett varierande och fartfyllt arbete där du som montör behöver tänka och lösa problem tillsammans med ditt team för att uppnå bäst tänkbara resultat för att behålla 100% kundnöjdhet. 
Utöver hantverket är du även vårt ansikte utåt mot våra kunder därför krävs det att du som person är serviceminded och sätter kunden förstoch alltid strävar efter ett önskat resultat. 

Kvalifikationer
Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift. Grundläggande kunskaper i EL-lära.
Tjänsten förutsätter att du är prickfri i polisens belastningsregister
Körkort B 

Vad Skandica Solar erbjuder dig
Hos oss på Skandica Solar finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår interna utbildning, som är en utbildning inom solenergi. Dessutom kommer du tillsammans din projektledare och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som montör. Du kommer även att få vara med att tycka till och arbeta för att vi skall få fram de bästa tänkbara resultaten, här är ett område där man kan visa vad man kan för att stegra i sin karriär.

Vi är ett företag under tillväxt och inom sin tid kommer att behöva duktig kompetent personal inom flera områden, att följa med oss redan i ett tidigt stadie innebär att man verkligen får chansen att bevisa vad man vill och går för.
Vi erbjuder även en vinstbaserad bonus för alla våra medarbetare.
Göteborg

Account Manager

Bli vårt ansikte utåt och arbeta mot en fossilfri framtid


Är du intresserad av att med dina kunskaper och färdigheter tillsammans med oss arbeta för att ställa om den värld vi skall leva i till en mer hållbar värld?
Är du en vinnarskalle som mer än gärna står i centrum? Brinner du för utveckling och karriärmöjligheter? Eller är du ute efter en ny utmaning?

Välkommen att lämna in din ansökan till oss!
Vi söker nu dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Vi erbjuder självklart även utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter
Din roll som account manager hos oss innebär att du tillsammans med ditt team tar kontakten med nya kunder runt omkring Göteborg. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att fler familjer får ett smartare och kostnadseffektivare hem.
Du ingår i en säljkår/ säljteam som tillsammans utvecklar kårens säljstrategi med försäljningschefen samt strävar efter ett gemensamt likaväl som individuellt ökat resultat.

Personliga egenskaper
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare på Skandica Solar. För att passa in i vårt team väntas du vara en pålitlig lagspelare. Vi vill gärna ge dig möjligheten att arbeta under frihet med stort eget ansvar. Är detta något du har erfarenhet av sedan tidigare ser vi givetvis det som meriterande.

Kvalifikationer
Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
Tjänsten förutsätter att du är prickfri i polisens belastningsregister
Körkort B är meriterande

Vad Skandica Solar erbjuder dig
Hos oss på Skandica Solar finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår interna utbildning, som är en utbildning inom försäljning, kundrelationer och givetvis solenergi. Dessutom kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säljare. Du kommer även att få vara med att tycka till och arbeta för att vi skall få fram de bästa tänkbara strategierna, här är ett område där man kan visa vad man kan för att stegra i sin karriär. 
Vi är ett företag under tillväxt och inom sin tid kommer att behöva duktig kompetent personal inom flera områden, att följa med oss redan i ett tidigt stadie innebär att man verkligen får chansen att bevisa vad man vill och går för.
Vi erbjuder en vinstbaserad bonus för alla våra medarbetare.