OM OSS


Mission

Skandica Solar gör det enkelt, tryggt och säkert att med hjälp av naturens kraft producera elektricitet på egen hand. Detta genom att uteslutet arbeta med marknadsledande kvalitét, sträva efter absolut kundnöjdhet och att låta noggrannhet genomsyra processen i alla led.


Historia

Skandica Solar grundades av Simon Erlandsson i syfte att leverera nyckelfärdiga solcellsanläggningar enligt de grunder som genomsyrar hela verksamheten idag, TRYGGHET, SÄKERHET och ENKELHET för både personal och kund.
Intresset för solenergi började tidigt när jag arbetade som el-installatör och installerade min första solcellsanläggning. Under en lång tid har jag funderat på hur vi ska klara av omställningen till en framtid bestående av fossilfria, hållbara och förnyelsebara resurser. Efter att jag upptäkt den fantastiska teknik vi idag erhåller vad det gäller solenergi började tankarna snurra.
Jag bestämde mig för att starta Skandica Solar med en vision om att sätta en egen standard som skall gå i ett med Trygghet & Säkerhet.
Vi vill göra det så tryggt och enkelt som möjligt att välja solenergi genom att endast erbjuda det bästa åt våra kunder, för det är faktiskt de som tar steget och leder oss in i en ljusare framtid.Läs mer om vår Sekretesspolicy här

Läs mer